Tehokas ja luotettava valaistus on tärkeä osa kulunhallintajärjestelmää

Project Information

  • Category: Älykäs valaistus

Tehokas ja luotettava valaistus on tärkeä osa kulunhallintajärjestelmää

Lumouksen tehokkaat konenäkövalaisimet ovat tärkeässä osassa suomalaisen kulunhallinnan ammattilaisen merkintunnistus- ja rahdinseurantaratkaisuissa.

Suomalainen teknologia-alan yritys Visy luottaa Lumouksen VP2225-valaisimiin kulunhallinnan järjestelmäratkaisuissaan. Visyn omin sanoin ”Tehokas ja luotettava valaisu takaa, että kamerat voivat ottaa korkealaatuisia ja tarkkoja kuvia ajoneuvosta ja rahdista, riippumatta vuorokauden- tai vuodenajasta.”

Visy tarjoaa kulunhallinnan järjestelmäratkaisuja ja porttiympäristöjä jo lähes 30 vuoden kokemuksella. Heidän ratkaisujaan käytetään automatisoimaan ajoneuvo-, henkilö- ja rahtiliikennettä mm. konttisatamissa, junaterminaaleissa ja teollisuuskohteissa ympäri maailman.

Visyn viivakuvausportaaliin integroitu Lumouksen VP2225-valaisin pitää huolen siitä että kaikki rahtimerkinnät ovat luettavissa haastavimmissakin käyttöympäristöissä. Portaalin viivakameravalaisimet kuvaavat läpiajavan ajoneuvon ja rahdin kaikilta sivuilta, minkä jälkeen Visyn tekoälypohjainen tunnistusohjelmisto pystyy poimimaan korkealaatuisista kuvista kaikki tarvittavat tiedot myös vaikeissa sääolosuhteissa.

Visyn merkintunnistusohjelmisto sekä automaatiojärjestelmät ovat maailmalla arvostettuja korkean laadun ja luotettavuutensa vuoksi. Nämä ratkaisut mahdollistavat ajoneuvo- ja rahtiliikenteen palvelukapasiteetin kasvattamisen lyhentämällä läpimenoaikoja. Visyn kulunhallinnan järjestelmäratkaisuja Lumous-valaisimineen on käytössä muun muassa Ruotsissa, Saksassa, Englannissa, Egyptissä, Yhdysvalloissa ja Indonesiassa.

Visyn tuotantopäällikkö Jaakko Mäentaustan mukaan “Yhteistyössä on kuunneltu tarkasti Visyn toiveita, ja osallistaminen tuotteen suunnitteluun on ollut ensiarvoisen tärkeää.” Lumouksen ja Visyn yhteistyö on jatkunut ja kasvanut Lumouksen alkuajoista saakka, ja Lumouksen konenäkövalaisinta on vuosien saatossa jatkokehitetty vastaamaan entistä paremmin Visyn kuvausportaalien valaistustarvetta.