Valaisimet

Älykästä valaistusta

Useimmat valaisimistamme on saatavilla sekä kiinteällä valomäärällä että älykkäästi säätyvinä versioina. Valaisimien yhteydessä i-kirjain tarkoittaa langatonta älykästä ohjausta. Älykkäitä valaisimia ohjataan langattomalla valaistuksenohjausjärjestelmällä, jota esitellään laajemmin älykkäät ratkaisut -sivullamme. Tarjoamme myös mahdollisuuden valita valaisimien ohjaukseen perinteisiä ratkaisuja, kuten 1-10V ja Dali.

Useita käyttökohteita

Valaisimemme sopivat useisiin käyttötarkoituksiin ja -kohteisiin. Ne ovat erinomaisia katujen, teiden ja puistojen, siltojen ja alikulkujen, pysäköintialueiden, huoltoasemien, teollisuustilojen ja urheilualueiden valaistuksessa.

Yhteistä kaikille valaisimillemme

  • korkea energiatehokkuus
  • hyvä ylläpidettävyys
  • hyvä luotettavuus
  • kestävyys, pitkä käyttöikä
  • erinomainen valaistuskyky

Optiikka ja valonjako

Useimmille valaisimille voidaan valita optiikka valaistustarpeen mukaisesti. Optinen linssi suuntaa led-moduulilta tulevan valon, ja luo halutun valonjaon. Valonjaolla tarkoitetaan sitä, miten valaisin tuottaa valoa ympäristöön. Optinen linssi suuntaa led-moduulilta tulevan valon, ja luo halutun valonjaon. Valonjaolla tarkoitetaan sitä, miten valaisin tuottaa valoa ympäristöön

Valaisimien optiikka vähentää myös hukkavalon määrää parantaen samalla energiatehokkuutta.

Lue lisää Optiikka ja valonjako -sivulta, jolta löydät myös valaistussuunnittelussa käytettävät valonjakotiedostot.

Tuotekategoriat